Oldal kiválasztása

Vásárlási feltételek

Jelen vásárlási feltételek a Koranil Kft., mint a www.csupavirag.com weboldal tulajdonos és a weboldal használói közötti jogviszonyra vonatkoznak.

Rendeléssel kapcsolatos információk:

Rendelés leadás a webshopon keresztül történik, vagy speciális esetben a csupaviragkoteszet@gmail.com e-mail címen, és a szerződés mindenkor határozott idejűek minősül, és a teljesítéssel megszűnik.

A webshopban szereplő árak bruttó árak, tartalmazzák a csomagolást és az ajándékkártyát, azonban a kiszállítás díja  minden esetben hozzáadódik. Rendelés leadás a kiszállítási időpont előtt minimum 3 nappal lehetséges. Kiszállítás kizárólag Balatonfüred és környékén történik, az ára bruttó 250-2500 Ft közötti összeg.

A megrendelt virágkompozíciót lehetőség szerint a mellékelt képek szerint készítjük el, ha valamelyik összetevője éppen nem beszerezhető, jellegében hasonló virággal pótoljuk. Virágcsokraink mindig a legfrissebb és legszebb szezonális virágokból készülnek. Amennyiben egy konkrét virághoz vagy színhez ragaszkodsz, kérlek ezt jelezd felénk a rendelés leadása előtt.

Minden rendelésről e-mailben visszajelzést küldünk, tehát a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kapsz a rendelés beérkezéséről és utána felvesszük Veled a kapcsolatot.

A weboldalon előre utalással lehet fizetni.

Amennyiben kérdésed van a leadott rendeléssel kapcsolatban, vagy esetleg valami új információval szeretnéd azt kiegészíteni (pl. másik telefonszám…stb) kérjük, küldd el nekünk e-mailben vagy hívj fel a +36 20 230 0699 telefonszámon.

Ha törölni kívánod megrendelésed egy váratlan ok miatt, lépj velünk kapcsolatba minél hamarabb. Hivatkozz a megrendelés számra, amit e-mailben kaptál tőlünk. Csak abban az esetben fogadjuk el rendelésed visszavonását, ha azt a kézbesítést megelőzően legalább 48 órával bejelented.

Elektronikus számlát állítunk ki a virágrendelésről és azt a megadott e-mail címre továbbítjuk. Fontos, hogy a Címzett nem kap semmilyen számlát ill. bizonylatot, és nem adjuk ki neki a Vásárló semmilyen adatát, még a nevét sem.

A megrendelés elküldésével tudomásul veszed, hogy a virágküldés speciális tevékenység, mivel részben szolgáltatás (virágkötés) nyújtására irányul, részben pedig termék értékesítésére, továbbá mivel a termék (a virág) romlandó, illetve minőségét rövid ideig megőrző terméknek minősül, valamint az esetek jelentős részében olyan átalakítást szenved el, amely után újbóli értékesítése lehetetlenné, vagy jelentősen elnehezültté válik.

A virágcsokorra vonatkozó megrendelés elküldésével kinyilvánítod, hogy a kiszállítás tervezett időpontját, előzetes beleegyezéseddel megkezdődik, továbbá tudomásul veszed, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogod elveszíted.

A vágott virágra vonatkozó megrendelés elküldésével kinyilvánítod, hogy mivel a termék romlandó, illetve minőségét rövid ideig megőrző terméknek minősül, így a megrendelést követően elállási/felmondási jogod a jogszabály alapján elveszíted. Azonban a kiszállítás tervezett időpontját 24 órával megelőző elállás esetén a már befizetett összeg 50 %-át visszautaljuk.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy sérült, és a sérülés bizonyítottan az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét és az értékesítés törlését a Csupa Virág wedding, bloom and home azonnal biztosítja. Utólagos sérülésért felelősséget nem vállalunk.

Ha a Csupa Virág wedding, bloom and home a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a megrendelt áru nem áll rendelkezésére, vagy a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni.

A Csupa Virág wedding, bloom and home jótállásra nem köteles, jótállást nem vállal.

Szállítással kapcsolatos információk:

A kiszállítás időpontja hétköznap 9-20 óra között választható, Balatonfüred és környékén, az általad megadott két órás időintervallumban. A díja 250-2500 Ft.

Kérlek, olyan időpontra kérd a kiszállítást, amikor a címzett biztosan az adott időpontban a megadott címen tartózkodik. Ha munkahelyre kéred a kiszállítást, kérlek add meg a cég nevét. A futár nem köteles aláíratni az átvételt, a kiszállítás akkor is érvényes, ha nem tartózkodik a helyszínen senki, aki átvegye a küldeményt.

Kérlek add meg a telefonszámod pontosan, hogy kérdés esetén fel tudjunk hívni.

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik. Ha a megrendelő által megadott kiszállítási időn belül a szolgáltató nem képes teljesíteni a kiszállítást, a szolgáltató köteles a megrendelőt azonnal tájékoztatni és egy másik, megfelelő időpontot megbeszélni.

Amennyiben nem lehet kézbesíteni a virágcsokrot, felhívunk Téged és megkérdezzünk, hogy a közelben valakinek átadható-e a csokor. Ha nem, akkor visszavisszük és egy ismételt szállítási költség befizetése után újra kiszállítjuk – maximum 72 órán belül. A virág romlandó termék, így amennyiben a 3 nap letelt és a küldemény vágott virágból készült csokor vagy kompozíció, újbóli kiszállítás esetén a Vásárló – a szállítási költségen kívül-  köteles újra kifizetni a termék teljes vételárát is.

Egyéb információk:

A Csupa Virág wedding, bloom and home nem vállal felelősséget a weboldal használata során terjedő számítógépes vírusok, férgek, és kártékony szoftverek okozta károkért és zavarokért. A weboldalon más weboldalakra és a weboldalon kívüli információ forrásokra irányuló linkek is találhatóak. A Csupa Virág wedding, bloom and home nem felelős ezen külső felületek elérhetőségéért, sem azok adattartalmáért.

A felhasználó által a weboldalra történő első bejelentkezés alkalmával választott jelszót a felhasználó köteles bizalmasan kezelni. A jelszót nem lehet illetéktelen személyek tudomására hozni.

A Csupa Virág wedding, bloom and home fenntartja a jogot, hogy a weboldal tartalmát bármikor módosítsa, ide nem értve azon rendelkezéseket, melyek módosítását jogszabály kizárja.

Amennyiben a webáruházban hiányosság vagy hiba adódik a termékeknél vagy az áraknál, a Csupa Virág wedding, bloom and home fenntartja a jogot a korrekcióra. Ebben az esetben a hiba felismerése és módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. Ezt követően a vevő újfent megerősítheti megrendelését, vagy lehetőség van arra, hogy a szerződéstől bármely fél elálljon.

IMPRESSZUM:

Koranil Kft.
székhely: 8230 Balatonfüred, Hunyadi János u. 26.
telefon: +36 20 230 0699
e-mail: csupaviragkoteszet@gmail.com
Cégjegyzékszám: 19-09-512141
Adószám: 14972135-2-19
Bankszámlaszám (HUF): 73200110 – 16097227 – 00000000
Bank név: B3 Takarékszövetkezet

Kérdés esetén nyugodtan keress fel minket elérhetőségeinken!

Jó vásárlást!